Εκνευρισμένος αποχώρησε από συνέντευξη με δημοσιογράφο ο Maluma, όταν ρωτήθηκε για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ, όπου διεξάγεται το Μουντιάλ του 2022.

Ο Κολομβιανός σταρ ερμηνεύει με τη Myriam Fares και τη Nicki Minaj το Tukoh Taka, ένα από τα τραγούδια ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, και με αυτή την αφορμή δημοσιογράφος του ισραηλινού κρατικού δικτύου Kan 11, αφού αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην αθλητική διοργάνωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους περιορισμούς που επιβάλλει το αραβικό κράτος στους πολίτες και την καταπίεση των γυναικών.

Στην ερώτηση «δεν έχετε πρόβλημα με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτή τη χώρα;» ο Maluma απάντησε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι «απολαύσει το πάρτι του ποδοσφαίρου».

Όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε εκφράζοντας την απορία αν η παρουσία του στο τουρνουά «ξεπλένει» τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τότε ο τραγουδιστής αποχώρησε αφού πρώτα τον αποκάλεσε αγενή.

Δείτε το βίντεο