Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της αστυνομία σχετικά με τον θάνατο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του WAOW, Νέενα Πάκχολκ, η οποία αυτοκτόνησε μόλις συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της την απατά.

Όπως γράφει η Daily Mail, η αστυνομία θεωρεί πως η ίδια αυτοκτόνησε μετά από 90 λεπτά αφού αγόρασε ένα όπλο και σφαίρες.

Πριν τραβήξει τη σκανδάλη, η Νέενα έστειλε μήνυμα στον αρραβωνιαστικό της Κάιλ Χάσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο «αυτόν τον πόνο».

Του έστειλε μήνυμα

Ο φερόμενος χωρισμός του ζευγαριού ήρθε μετά από μια ταραχώδη σχέση δύο ετών γεμάτη καυγάδες και φήμες για απιστία.

«Σ′ αγαπώ Κάιλ. Πάντα σε αγαπούσα και πάντα θα σε αγαπώ», του έγραψε σε μήνυμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Παρά το πόσο πολύ με κατέστρεψες, πάντα είχα ελπίδα. Λυπάμαι πολύ που σου το κάνω αυτό, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτόν τον πόνο».

Το ξένο εσώρουχο

Η νεαρή παρουσιάστρια είπε μάλιστα σε μια φίλη της ότι επέστρεψε στο σπίτι που συζούσε με τον αρραβωνιαστικό Κάιλ και βρήκε ένα εσώρουχο το οποίο δεν ήταν δικό της.

Η Πάκχολκ βρέθηκε νεκρή τον περασμένο μήνα στο σπίτι των 390.000 δολαρίων που είχε μόλις αγοράσει εκείνη και ο Χάσε στο Γοσάου του Ουισκόνσιν.

Προσπαθούσαν να την μεταπείσουν

Η DailyMail.com παρουσιάζει μάλιστα  την αναφορά της αστυνομίας, η οποία περιγράφει τις προσπάθειες τις οποίες κατέβαλαν η αστυνομία και τα μέλη της οικογένειάς της, τις ώρες πριν αυτοκτονήσει.

Η αναφορά περιγράφει λεπτομερώς πώς αρκετοί αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της 27χρονης το πρωί της 27ης Αυγούστου αφού είχε στείλει μια σειρά από μηνύματα στα οποία έγραφε ότι θα αυτοκτονούσε.

Ο Κάιλ Χάσε, 38 ετών, φέρεται να είχε χωρίσει με την Νέενα Πάκχολκε επτά εβδομάδες πριν το γάμο τους. Ταξίδευε στη Μινεσότα για να επισκεφθεί τη μητέρα του με τα παιδιά του από προηγούμενη σχέση, όταν έλαβε το μήνυμα.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να γίνει έλεγχος στο σπίτι που μοιραζόταν με την Πάκχολκ, αλλά οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ αργά.

Μια μέρα νωρίτερα, φίλος που ανησυχούσε είχε αφαιρέσει όλα τα πυροβόλα όπλα από το σπίτι, αφού φοβήθηκε ότι η 27χρονη μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της. Ωστόσο εκείνη πήγε και αγόρασε νέο όπλο το πρωί που αυτοπυροβολήθηκε.

Μου είπε πως θα είναι σαν να κέρδισε το λαχείο αν βγω από τη ζωή του

Το ιστορικό του τηλεφώνου της αποκάλυψε ότι είχε ψάξει στο Google τρόπους να βάλει τέλος στη ζωή της το προηγούμενο βράδυ, καθώς και τα μηνύματα που έστειλε στην αδελφή της.

«[Ο Κάιλ] μου είπε ότι με μισεί και ότι θα νιώθει σαν να κέρδισε το λαχείο μόλις βγω από τη ζωή του», έγραψε σε μήνυμα προς την αδελφή της, προσθέτοντας ότι ήταν «διαλυμένη».

Η διετής σχέση του ζευγαριού είχε συχνά σκαμπανεβάσματα, καθώς το ζευγάρι τσακωνόταν τακτικά και κυκλοφορούσαν συνεχώς φήμες για απιστία, όπως είπαν φίλοι τους.

Η Νέενα είχε επίσης υποψιαστεί ότι ο Χάσε, ο οποίος εργαζόταν ως εμπορικός διευθυντής πωλήσεων στην Imperial Industries, την είχε απατήσει με την πρώην του.

Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί στις 12 Οκτωβρίου στο all-inclusive θέρετρο tony Barcelo Maya Palace στην Πλάγια Ντελ Κάρμεν του Μεξικού.