Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση και του Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Γαλλο-κονγκολέζο να υπογράφει με τους Πειραιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις τεράστιες μεταγραφές των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, έφεραν στο λιμάνι ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Μπακαμπού που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ, βρίσκεται στη χώρα μας από χθες το μεσημέρι, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία και επισημοποιήθηκε το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έρχεται με κανονική μεταγραφή και ως ελεύθερος, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπακαμπού σε σύνολο 363 αγώνων σε επαγγελματικό επίπεδο με Σοσό, Μπούρσασπορ, Βιγιαρεάλ, Γκουοάν Πεκίνου και Μαρσέιγ, έχει πετύχει 151 γκολ και έχει μοιράσει 40 ασίστ. Μάλιστα, η μετακίνησή του από το «Κίτρινο Υποβρύχιο» στην Γκουοάν το 2018, κόστισε συνολικά 40.000.000 € στους Κινέζους.

Δείτε την ανάρτηση των Πειραιωτών: