Νέα παρέμβαση έκανε σήμερα ο Ρουβίκωνας στο Παλαιό Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της οργάνωσης πήγαν έξω από το σπίτι του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα. Η παρέμβαση έγινε το απόγευμα της Κυριακής μετά από μοτοπορεία που πραγματοποιούσαν τα μέλη του Ρουβίκωνα.
Πληροφορίες αναφέρουη ότι άφησαν επίσης μία τούρτα που δείχνει τον υπουργό να έχει μπλούζα με το σήμα του Σούπερμαν. Θύμιζαν έτσι μια παλαιότερη τούρτα που είχε κόψει στο υπουργείο ο κ. Χατζηδάκης.
- Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών – Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Θ. Πλεύρης: Στόχος να μην επαναληφθούν οι συνθήκες του 2015 στο μεταναστευτικό
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – AI με ανθρώπινο έλεγχο: «Η εμπιστοσύνη δεν αυτοματοποιείται», το μήνυμα από επιχειρήσεις και τράπεζες






