Νέα παρέμβαση έκανε σήμερα ο Ρουβίκωνας στο Παλαιό Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της οργάνωσης πήγαν έξω από το σπίτι του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα. Η παρέμβαση έγινε το απόγευμα της Κυριακής μετά από μοτοπορεία που πραγματοποιούσαν τα μέλη του Ρουβίκωνα.
Πληροφορίες αναφέρουη ότι άφησαν επίσης μία τούρτα που δείχνει τον υπουργό να έχει μπλούζα με το σήμα του Σούπερμαν. Θύμιζαν έτσι μια παλαιότερη τούρτα που είχε κόψει στο υπουργείο ο κ. Χατζηδάκης.
- Ξεχάστε το «κινηθείτε περισσότερο»: Η απλή συνήθεια που νικά την κούραση στο γραφείο χωρίς να χάνετε χρόνο
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επέστρεψαν από το 0-2 και με λυτρωτή τον Τίλεμανς προκρίθηκαν στους «16»
- Μουντιάλ 2026: Ο Χάρι Στάιλς πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Αγγλίας πριν τη συναυλία του στο Λονδίνο (vid)







