Δίπλα στον Κάρλος Κορμπεράν και τους ποδοσφαιριστές του βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ταξίδεψε στη Λευκωσία και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Λεμεσού (20:00) για τα πλέι οφ του Europa League.
Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα από τον Κάρλος Κορμπεράν και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο ΓΣΠ, για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού του Γ. Καραϊσκάκης (25/8).
Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης την προηγούμενη εβδομάδα είχε βρεθεί στην Μπρατισλάβα και είχε παρακολουθήσει δια ζώσης τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Σλόβαν, ενώ στα μέσα Ιουλίου είχε βρεθεί και στη Χάιφα για τον αγώνα με την Μακάμπι.
Βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και με την παρουσία του αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του.
Δείτε το βίντεο:
- «Κλείστο γιατί θα στην σπάσω» – Ξέσπασε η μητέρα του αρσιβαρίστα μπροστά στις κάμερες (video)
- Βουτιά στην τιμή του πετρελαίου μετά το άνοιγμα του Ορμούζ: Φθηνότερη βενζίνη και αγαθά πρώτης ανάγκης
- Κόρινθος: Η 17χρονη ήταν στον δρόμο για το φροντιστήριο πριν βρεθεί νεκρή – Ήταν κόρη γνωστού γιατρού στη Φιλοθέη






