Αγριεμένη η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος!
Η αρμάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έχει στήσει… πάρτι στο Gabriel Montpied Stadium και προηγείται με 3-0 της Κλερμόν. Ο Νεϊμάρ έχει πολλά κέφια στο πρώτο ματς της Ligue 1 και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους.
Με ωραίο σουτ και μετά από ασίστ του Λιονέλ Μέσι, ο 30χρονος σταρ άνοιξε λογαριασμό και το σκορ για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στη συνέχεια, ανέλαβε χρέη… σερβιτόρου. Ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που «έφτιαξε» τα άλλα δύο γκολ των Παριζιάνων στο ημίχρονο, με τους Χακίμι και Μαρκίνιος να βρίσκουν δίχτυα.
Δείτε τα γκολ των Παριζιάνων:
Messi assists
Neymar’s Goal
This is ♥️pic.twitter.com/rFszcgaVvW
— ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ (@halfbloodpkb) August 6, 2022
Ligue française | Clermont 0 x 2 Paris Saint-Germain | pic.twitter.com/a7wwn6qNkb
— infos football 24 (@SiradjoTh) August 6, 2022
🚨 Véritable festival du PSG qui mène déjà 3-0 à la 38ème minute grâce à Marquinhos ⚽️ pic.twitter.com/CSjHY2QlaS
— infos football 24 (@SiradjoTh) August 6, 2022

- Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση κοντά σε κατοικίες στα Ψακούδια
- Απάτη «καρουζέλ» 47 εκατ. ευρώ: Έφοδοι της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε Αττική και Καστοριά – Τα κρυπτονομίσματα και ο ΦΠΑ
- Μουντιάλ 2026: Εντυπωσιακή υποδοχή για τη Νορβηγία με F-35 που συνόδευσαν την πτήση της επιστροφής στο Όσλο (vid)







