Την έγκριση για τη θέσπιση προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών που αντιστοιχούν στο 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, έδωσε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.
Με την απόφαση της, η εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει από αύριο 4 Αυγούστου την απόκτηση ιδίων μετοχών με εύρος τιμών από 2,48 έως και 17 ευρώ ανά μετοχή. Η ακριβής χρονική εκκίνηση του προγράμματος θα οριστεί με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα κρίνει ανάλογα με τις συνθήκες ρευστότητας της αγοράς.
Η διάρκεια του προγράμματος
Η διάρκεια του προγράμματος είναι έως και 24 μήνες και η χρηματοδότηση του θα προέλθει από ελεύθερες ταμειακές ροές και άλλα διαθέσιμα κεφάλαια, πλην εκείνων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και πόρων δεσμευμένων για συγκεκριμένους σκοπούς.
Εξάλλου η ΕΓΣ ενέκρινε και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της εταιρείας.
Πηγή ΟΤ
- Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες
- Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»
- Θλίψη για τον άδικο θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ποια ήταν η αγωνίστρια που πάλευε για την αξιοπρέπεια στη ζωή

