«Λαβράκι» έβγαλε η αστυνομία στο σπίτι του 32χρονου άνδρα, που βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και άρχισε ξαφνικά να πυροβολεί μπροστά στα παιδιά του, αναστατώνοντας την περιοχή Φοίνικας στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από έρευνες στο σπίτι του 32χρονου, παρουσία εισαγγελικής λειτουργού, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με το Grtimes, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης, οι οποίες πλέον θα αποσταλούν στα σχετικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ο άνδρας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο Φοίνικα της Θεσσαλονίκης, όταν άνοιξε πυρ μέσα και έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει, ενώ για να εισβάλει στο χώρο χρειάστηκε να σπάσει τον υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου.

Μάλιστα, πριν εισβάλλει άρχισε να φωνάζει «βιάζουν τη γυναίκα μου» και «φωνάξτε την αστυνομία» σε κατάσταση αμόκ, ενώ σύμφωνα με  αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο λεχώνα.

Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς τον Περιφερειακό, όμως προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και το εγκατέλειψε, για να συλληφθεί τελικά σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στη δυτική πλευρά της πόλης.

Από την επιχείρηση της αστυνομίας, στο Τμήμα οδηγήθηκαν τα τρία του παιδιά, καθώς επίσης και ένας νεαρός ένοικος, προς το παρόν, για άγνωστη αιτία.