Σίγουρα κάποιος έχει βρεθεί στη θέση αναζήτησης αξιόπιστου γιατρού, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Η διαδικασία αυτή δεν ήταν άλλο παρά κουραστική και χρονοβόρα. Σίγουρα επίσης κάποιος έμεινε δυσαρεστημένος από κάποια εμπειρία του, καθώς δεν είχε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ειδικό αυτό. Όλα αυτά αναμένεται να αλλάξουν, με το instadoctor.gr , την καινοτόμα πλατφόρμα αναζήτησης γιατρού για κάθε ειδικότητα.

instaDoctor: Πώς λειτουργεί;

Το instadoctor απευθύνεται σε όσους αναζητούν γιατρό και επιθυμούν να κλείσουν άμεσα ραντεβού. Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν γιατρό με λίγα και μόνο κλικ. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν την ειδικότητα την οποία τους ενδιαφέρει (πχ παθολόγος),  και την περιοχή (πχ Περιστέρι). Στη συνέχεια, στην οθόνη μπροστά τους θα εμφανιστεί μια  λίστα με γιατρούς με βάση τα κριτήρια επιλογής. Στο προφίλ του κάθε γιατρού υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες για το βιογραφικό του, καθώς και πληροφορίες σχετικά με μια περαιτέρω εξειδίκευση, αλλά και τιμών ανά επίσκεψη. Έτσι, δίνεται στους ασθενείς η δυνατότητα σύγκρισης και αξιολόγησης όχι μόνο του βιογραφικού, αλλά και  των τιμών επίσκεψης και διενέργειας πιθανών απαιτούμενων εξετάσεων. Ακόμη, σε περίπτωση δυσπιστίας ή δυσκολίας επιλογής, έχουν τη δυνατότητα ανάγνωσης κριτικών και εμπειριών προηγούμενων ασθενών.

Αφού οι ασθενείς καταλήξουν σε έναν συγκεκριμένο ειδικό, μπορούν να κλείσουν άμεσα ραντεβού με βάση τις διαθέσιμες ώρες και μέρες που θα βρουν αναγραφόμενες μπροστά στην οθόνη του κινητού, υπολογιστή ή τάμπλετ τους.  Έτσι, κατοχυρώνουν το ραντεβού τους ακόμη και αν το ιατρείο είναι κλειστό, χωρίς αναμονή ή τηλεφωνική επικοινωνία.

Γιατί να κλείσουν ραντεβού οι ασθενείς από το instadoctor;

Μέσα από την πλατφόρμα του instadoctor.gr οι ασθενείς έρχονται αντιμέτωποι με αρκετά οφέλη. Αρχικά, βρίσκουν συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γιατρών στην περιοχή τους, ώστε να κάνουν την απαραίτητη σύγκριση και να επιλέξουν τον κατάλληλο για τις ανάγκες τους. Με αυτό τον τρόπο υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να μείνουν δυσαρεστημένοι από την επίσκεψη τους. Επιπλέον, η ολοκλήρωση του ραντεβού δεν έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 1 λεπτό. Το ραντεβού επιβεβαιώνεται άμεσα, ενώ για πιθανές αλλαγές λαμβάνουν ενημέρωση στο mail τους, αλλά και μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Σε περίπτωση που ο γιατρός χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες, έχει τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας μαζί τους.

Online ραντεβού

Πολλές είναι οι φορές, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, που η φυσική παρουσία για διάφορες δραστηριότητες της καθημερινότητας είναι αρκετά δύσκολη. Η τεχνολογία έχει δράσει ως βοηθητικός παράγοντας, υποκαθιστώντας την επάξια σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο ιατρικός κόσμος δεν αποτελεί εξαίρεση. Χάρη στην πλατφόρμα του instadoctor οι ασθενείς μπορούν να πραγματοποιήσουν και online τα ραντεβού τους με τον γιατρό της προτίμησής τους.

instaDoctor, insta… ραντεβού

Το instadoctor.gr αποτελεί τη νέα αξιόπιστη πλατφόρμα εύρεσης γιατρού και κλεισίματος ραντεβού, με λίγα μόνο κλικ, αλλά και της δυνατότητας πραγματοποίησης αυτών online.