Την πρεμιέρα του στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε, ταυτόχρονα σε δύο πόλεις – Αθήνα και Θεσσαλονίκη – η νέα γενιά του  Ford Ranger Raptor. 

Το pick-up, με την εντυπωσιακή εμφάνιση, το νέο τεχνολογικό υπόβαθρο και τις αμέτρητες ανέσεις έγραψε τα πρώτα του …χιλιόμετρα, ενώ, ήδη οι πρώτες παραγγελίες φανερώνουν, ότι, το επαγγελματικό όχημα θα έχει εξαιρετική πορεία και στην ελληνική αγορά.

Και στις δύο εκδηλώσεις, οι επισκέπτες και καλεσμένοι γνώρισαν το νέο μοντέλο, που «περηφανεύεται» ότι στη δεύτερη γενιά του προσφέρει μία πλειάδα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων, έτοιμες να κερδίσουν το κοινό, και τους μελλοντικούς οδηγούς, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Το νέο Ranger Raptor με μια ματιά

Όπως αναφέρει η Ford το νέο μοντέλο είναι σχεδιασμένο για απόλυτες επιδόσεις αλλά και για να ξεπερνά ακόμα και τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες. Συνοπτικά προσφέρει ένα νέο κινητήρα 3.0LΕcoBoost V6  βενζίνης των 288 ίππων, 10ταχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενεργό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα εξαγωγής που συνοδεύεται από τα τέσσερα επιλέξιμα προφίλ Quiet, Normal, Sportκαι Baja,  ανασχεδιασμένες αναρτήσεις με τα κορυφαία αμορτισέρ FOX®5” LiveValve Internal Bypass,  προηγμένο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demandκιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά εμπρός και πίσω και 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport, Slippery, Rock crawl, Sand, Mud/Ruts και Baja.

Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει η πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4” και μία κεντρική οθόνη αφής 12’’αλλά και το κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC4  και τις προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης

Το pick-up μοντέλο της Ford Performance θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου στην Αθήνα, στο εμπορικό κέντρο  «The Mall Athens», στο Μαρούσι.