Χαμός στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.
Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα.
Μεγάλη ένταση στον αέρα
Σε αυτό λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης μεταξύ άλλων του είπε πως «αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό» με αποτέλεσμα η ένταση μεταξύ των δύο να ανέβει: «Τις εξυπνάδες αυτές όχι σε εμένα. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα, ντροπή» του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Μάλιστα στην γεμάτη ένταση κουβέντα που ακολούθησε, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε και στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα, με τον δημοσιογράφο να είναι κατηγορηματικός πως η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση που δέχθηκε στις ΗΠΑ, δεν ήταν η σωστή.
Δείτε όσα συνέβησαν
- Η Άστον Βίλα προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που έφυγε με το «διπλό» από το «Villa Park» (vids)
- Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά: Τα πρόσωπα κλειδιά της πυρηνικής καταστροφής που σημάδεψε τον κόσμο
- Ο Τραμπ απαντά για τις μυστήριες εξαφανίσεις επιστημόνων – Ανησυχίες για πιθανή απειλή στην εθνική ασφάλεια






