Νεκρός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε οικία του οικισμού Αγία Σοφία στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, ένας 46χρονος. Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς φέρει τραύμα από σφαίρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον 46χρονο ημεδαπό να φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος της κεφαλής του.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου, όπως μεταδίδει το thestival.gr.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
- «Πάμε μια βόλτα;»: Μάρω Κοντού: Ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός που την αποκαλεί «μαμά» μέχρι σήμερα
- Αμάνθιο Ορτέγα: Ο ιδρυτής των Zara «αγοράζει» τον…. πλανήτη – Στα 25 δισ. η ακίνητη περιουσία του
- Υπόθεση πρώην αστυνομικού της Βουλής: Εισαγγελική πρόταση για καταδίκη και της μητέρας για βιασμό και κακουργήματα σε βάρος ανηλίκων






