Πληθαίνουν τα… σύννεφα στο Παρίσι για τον Λιονέλ Μέσι, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολλοί είναι αυτοί που ονειρεύονται μια επιστροφή του αργεντινού σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα, με τον Ζουάν Λαπόρτα να παίρνει θέση.

Σε συνέντευξή του στο RAC1, ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του Μέσι στη Βαρκελώνη.

«Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το… σπίτι του Λίο. Θέλω να είναι στα εγκαίνια του νέου Καμπ Νου (το πλάνο αναφέρει πως θα ολοκληρωθεί το 2025). Η σχέση μας είναι λίγο… περίεργη, τώρα είναι στο Παρίσι. Δε μιλάω μαζί του όπως παλιά, ούτε αυτός μου έχει τηλεφωνήσει ή κάποιος από την οικογένειά του.

Δεν ήταν εύκολο για μένα από προσωπικής πλευράς, θα ήθελα να πάει διαφορετικά η υπόθεσή του. Αλλά δεν μπορούσα να βάλω όλο τον οργανισμό σε κίνδυνο για το συμβόλαιο του Μέσι. Έκανα αυτό που έπρεπε.

Ο Λίο είναι ο Λίο, ο κορυφαίος στον κόσμο. Αλλά αυτήν τη στιγμή δε σκεφτόμαστε την επιστροφή του, χτίζουμε μια νεαρή ομάδα για το μέλλον» δήλωσε για τον Μέσι ο Λαπόρτα.