Πολλά χιλιόμετρα καλωδίων ηλεκτρισμού κλάπηκαν στην Πάτρα με τους δράστες όπως φαίνεται να μην έγιναν αντιληπτοί παρότι όπως υποστηρίζει ο Δήμος η δολιοφθορά αφορά χιλιόμετρα καλωδίων.
Σε ανάρτηση του ο Δήμος της Πάτρας αναφέρει:
«Από τον Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι η έλλειψη φωτισμού στην Ανθείας, από το ύψος των γραμμών του τρένου μέχρι και την Ακτή Δυμαίων, οφείλεται σε δολιοφθορά.
Άγνωστοι έκοψαν και έκλεψαν όλα τα καλώδια του δημοτικού φωτισμού, με αποτέλεσμα η περιοχή, όταν νυχτώνει να βυθίζεται στο σκοτάδι.
Το ίδιο συνέβη και στις πλατείες Φιλελλήνων και Ελευθερίας, καθώς επίσης και στον κόμβο Πατρών – Κλάους.
Πρόκειται για πολλά χιλιόμετρα καλωδίων, που θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει γρήγορα η αντικατάστασή τους, ενώ θα ενημερωθεί και η Αστυνομία για να πράξει ό,τι προβλέπεται από τον νόμο».

- Νέο «Ανακαινίζω»: Σε δύο φάσεις η υλοποίηση του πρόγράμματος – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι αιτήσεις
- Ποιοι πληρώνονται από 1 έως 5 Ιουνίου – Όλες οι καταβολές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ανατροπή στο Κληρονομικό Δίκαιο: Οι 10 μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για περιουσίες, διαθήκες και ελεύθερες συμβιώσεις







