Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πολύ μεγάλος τηλεοπτικός παραγωγός διαπραγματεύεται τη μεταφορά της κορυφαίας ηθοποιού και πρώην Υπουργού Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ στη μικρή οθόνη και έχει ήδη έχει έρθει σε επαφή με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό.

View this post on Instagram

A post shared by Melina Mercouri Foundation (@melinamercouriofficial_)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time”, αφορμή για την τηλεοπτική μεταφοράς της πολυτάραχης ζωής της Μελίνας Μερκούρη ήταν και η πρόσφατη δήλωση της Κατερίνας Διδασκάλου που αποκάλυψε πως θα την υποδυθεί σε μια αμερικάνικη ταινία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας σε μια σειρά που θα παρουσιαστεί όλη η ζωή της Μελίνας Μερκούρη από τη γέννηση μέχρι τον θάνατό της, η Κατερίνα Διδασκάλου είναι η επικρατέστερη να υποδυθεί τη γυναίκα σύμβολο της χώρας μας στην πιο ώριμη φάση της.

Σύμφωνα με την «On Time” η ηθοποιός που είναι εξίσου φαβορί για να υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη στη μικρότερή της ηλικία, στα πρώτα της βήμα, είναι η Μαρίνα Καλογήρου.

Το όνομά της ηθοποιού έχει πέσει στο τραπέζι προκειμένου να υποδυθεί την αξέχαστη ηθοποιό και πολιτικό στα πρώτα της βήματα. Αν τελικά η Μαρίνα Καλογήρου συμφωνήσει και τη δούμε στη σειρά, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει σε μια σειρά τέτοιου είδους καθώς αρκετά χρόνια πριν είχε υποδυθεί και την Έλλη Λαμπέτη σε νεαρή ηλικία στη σειρά του Alpha «Η τελευταία παράσταση”.