Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην Ουκρανία έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, ενημέρωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτησή της στο twitter.
Δείτε την ανάρτηση
«Εκπαιδευτικοί μας που υπηρετούν στην Ουκρανία βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, κατόπιν επικοινωνίας μας μαζί τους το Σαββατοκύριακο και συντονισμένων ενεργειών μας. Στεκόμαστε δίπλα στο πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, μεριμνούμε για την ασφάλειά τους».
Εκπαιδευτικοί μας που υπηρετούν στην #Ουκρανία βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, κατόπιν επικοινωνίας μας μαζί τους το Σαββατοκύριακο και συντονισμένων ενεργειών μας. Στεκόμαστε δίπλα στο πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, μεριμνούμε για την ασφάλειά τους.
— Niki Kerameus (@nkerameus) February 14, 2022

- Ζώδια σήμερα 22/7: Ποιοι θα δουν τα οικονομικά τους να αλλάζουν και ποιοι πρέπει να προσέξουν τις παγίδες
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο σημείο όπου είχε πει: «Θέλω να γίνω παίκτης του NBA» (vid)
- Πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν: Νέα κλιμάκωση με Χούθι, 3 τάνκερ άλλαξαν πορεία, το πετρέλαιο ξεπέρασε τα 92 δολάρια το βαρέλι







