Είναι πλέον επίσημο. Η Εuroleague ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (26/1, 21:00), εξαιτίας των μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης για την κακοκαιρία.

Επιπλέον, η διοίκηση του ΟΑΚΑ είχε κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης της πως για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της κακοκαιρίας το ΟΑΚΑ θα παρέμενε κλειστό μέχρι και την Τετάρτη (26/1) και θα άνοιγε ξανά την Πέμπτη (27/1).

Υπενθυμίζεται, ότι το συγκεκριμένο ματς είναι για τη 18η αγωνιστική της Euroleague και την πρώτη φορά είχε αναβληθεί λόγω της μεγάλης έξαρσης του κορωνοϊού στους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

«Η εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ζάλγκιρις Κάουνας που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση για τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική πρωτεύουσα από την περασμένη Δευτέρα. Η EuroLeague Basketball θα εκτιμήσει μαζί με τις ομάδες τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να ορίσει νέα ημερομηνία ανάλογα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες».