Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στο Ηράκλειο, κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ηρακλείου σε δύο άτομα, ο ένας εξ αυτών επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει στο πρόσωπο και να του κόψει κομμάτι από το πηγούνι του.
Το στέλεχος της ΟΠΚΕ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τα δύο άτομα συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

- Δένδιας από Ποντγκόριτσα: Η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη του Μαυροβουνίου στην ΕΕ και ενισχύει τη διμερή αμυντική συνεργασία
- Ραστόντερ: «Ανατρίχιασα όταν έμαθα για τον Παναθηναϊκό από τον παππού μου»!
- Viral βίντεο του Κουτσούμπα στο TikTok : Πιο δύσκολο να βρεις σπίτι με κάτω από 500€ ή λαγοκέφαλο στην παραλία;







