Νέα στοιχεία αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον ξυλοδαρμό του καθηγητή μέσα στο αμφιθέατρο του οικονομικού πανεπιστημίου (ΑΣΟΕΕ). Το θύμα από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ απειλές από αντιεξουσιαστές και φωτογράφησε ως υπεύθυνους τρεις πρώην καθηγητές του πανεπιστημίου με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Το θύμα έχει κατηγορηθεί για υπόθεση απάτης την περίοδο 2018-2019 και η υπόθεση αυτή θα δικαζόταν την Παρασκευή, ενώ ένας άλλος καθηγητής τον είχε καταγγείλει (το θύμα) πως όταν επισκέφθηκε τα γραφεία του ομίλου στη Ρουμανία, που είχε δημιουργήσει ο καθηγητής, διαπίστωσε ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικους. Η υπόθεση εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη.

Στον Alpha και στην εκπομπή Tlive, ο δικηγόρος του καθηγητή με τον οποίο φέρεται να έχει αντιδικία το θύμα του ξυλοδαρμού, Αγαμέμνων Τάτσης. Ο κ. Τάτσης είπε πως έγινε μια προσπάθεια από την πλευρά του θύματος να αποδοθεί ο ξυλοδαρμός στον πελάτη του και ότι «δήθεν ο πελάτης μου και τρεις αξιοσέβαστοι καθηγητές της ΑΣΟΕΕ έβαλαν μπράβους για να πάνε να τον δείρουν»

Και συνέχισε αναφερόμενος στη σχέση του θύματος με τον πελάτη του: «Είχαν μια στενή ακαδημαϊκή και επαγγελματική σχέση. Τον παρέλαβε από φοιτητή και τον βοήθησε για την ακαδημαϊκή του ανέλιξη», ενώ διευκρίνισε ότι μαζί είχαν δημιουργήσει μια χρηματιστηριακή επιχείρηση στη Ρουμανία.

Όπως είπε ο δικηγόρος κάποια στιγμή ο πελάτης του διαπίστωσε προβλήματα κακοδιαχείρισης στην επιχείρηση και σε ένα απροειδοποίητο ταξίδι του στη Ρουμανία το 2016, είδε τον καθηγητή να συνευρίσκεται με ανήλικο μέσα στα γραφεία.

Ο μπράβος του ανηλίκου

«Βρήκε τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο να κάνει με διάφορους αυτά που έκανε και τα οποία κατέθεσε ο πελάτης μου στις ανακριτικές Αρχές… Ο πελάτης μου δήλωσε ότι πρόκειται περί ανηλίκου και άλλων προσώπων μέσα στα γραφεία της επιχείρησης. Έκτοτε διερράγησαν οι σχέσεις τους και ξεκίνησαν οι εκβιασμοί στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, για την οποία τον έχει μηνύσει και την Παρασκευή διώκεται για τοκογλυφία, μαζί με την συνεργό του και έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματική δίωξη» είπε ο κ. Τάτσης.

Και συνέχισε λέγοντας πως αμέσως ο πελάτης του όταν είδε τι συμβαίνει, έβαλε τις φωνές και «από τις φωνές τρόμαξε ο μπράβος του ανηλίκου και ήρθε πάνω να δει τι συνέβη».

Ο κ. Τάτσης ρωτήθηκε γιατί ο πελάτης του κατήγγειλε το περιστατικό αυτό μετά από τρία χρόνια: «γιατί ο εντολέας μου είναι θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας από το γνωστό κύκλωμα. Επιχείρησαν να τον σκοτώσουν, έξω από το γραφείο της προηγούμενης δικηγόρου του» είπε.

Τα μαρούλια και τα λάχανα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο πελάτης του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα με κωδικές ονομασίες. Του έστελναν για παράδειγμα: «Στείλε 3 μαρούλια -εννοώντας 30.000- και στείλε 2 λάχανα. Δηλαδή στείλε μου τα λεφτά, αλλιώς η ‘κορμάρα’ θα σου κλείσει την εταιρεία. Η ‘κορμάρα” ήταν η χρηματοδότρια, η συγκατηγορούμενη»

Τι υποστηρίζει το θύμα του ξυλοδαρμού

Η εκπομπή μετέδωσε και την θέση του καθηγητή, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο οικονομικό πανεπιστήμιο ο οποίος υποστηρίζει ότι υπάρχει μία χρόνια αντιδικία μεταξύ του ιδίου και τον εντολέα του κ. Τάτση και γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η καταγγελία για το αδίκημα της παιδεραστίας.