Η Καίτη Γαρμπή είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στο σκίτσο που ανέβασε η τραγουδίστρια, φαίνονται τα λόγια του τραγουδιού της «Θα μελαγχολήσω». Στην αριστερή μεριά του σκίτσου αναγράφονται τα λόγια πριν την ψυχοθεραπεία, ενώ στην δεξιά μεριά είναι τα λόγια μετά την ψυχοθεραπεία και είναι απολαυστικό.
Η ανάρτηση της τραγουδίστριας
«Μόλις μου έστειλαν αυτό το έπος που έφτιαξε η καλλιτέχνιδα Δήμητρα Αδαμοπούλου. Και μην ξεχνάτε για να γίνουν τα περασμένα ξεχασμένα πρέπει να είναι ψυχαναλυμένα», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στην ανάρτησή της.
Δείτε την δημοσίευση
Μόλις μου έστειλαν αυτό το έπος που έφτιαξε η καλλιτέχνιδα Δήμητρα Αδαμοπούλου.
Και μην ξεχνάτε για να γίνουν τα περασμένα ξεχασμένα πρέπει να είναι ψυχαναλυμένα. pic.twitter.com/KsYRn7yg6t
— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) October 4, 2021
- Δείχνει την κυβέρνηση ο Ντίλιαν για το σκάνδαλο υποκλοπών: «Παρέχουμε τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου»
- Συντριβή ιπτάμενου τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ: Ο καθοριστικός ρόλος αυτών των αεροσκαφών στον πόλεμο
- Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι ο πόλεμος εναντίον του Ιράν εξελίσσεται πολύ γρήγορα






