Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει σήμερα στις 12:00 στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Λιόλιος. Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει το πλάνο του και να αναλύσει τα σχέδια του σχετικά με την επόμενη μέρα στο ελληνικό μπάσκετ.
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:
«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/9 στις 12.00.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο ποδοσφαίρου), του ευρύτερου χώρου στον οποίο στεγάζεται η έδρα της Ομοσπονδίας και υπάρχει μια σωστή συνεργασία και σχέση με τους αρμοδίους.
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παραστούν, να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού Rapid test 48 ωρών».

- Στη φυλακή ο 58χρονος εκμισθωτής που επιτέθηκε στον 8χρονο γιο της ιδιοκτήτριας του ακινήτου στο Ηράκλειο
- «Τσουχτερή» κούρσα στην Αθήνα: Συνελήφθη οδηγός ταξί, ζήτησε το τετραπλάσιο αντίτιμο για το Αεροδρόμιο-Κέντρο
- Μουντιάλ 2026: Αστυνομικός «τραμπούκισε» τον Ιμπραχίμ Χασάν της Αιγύπτου, την ώρα που ο Τρεζεγκέ έβγαζε selfie (vid)







