Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν μετά τον σεισμό οι κάτοικοι της Κρήτης, ο Άκης Τσελέντης.
Ο Διευθυντής Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, εμφανίστηκε στο MEGA και μίλησε για την τραγική κατάσταση στην Κρήτη, μετά τον χθεσινό σεισμό και τη μετασεισμική ακολουθία.
Όπως σημείωσε, ισχυροί μετασεισμοί αναμένονται για αρκετό καιρό και η ανησυχία για τα βεβαρημένα κτίρια είναι μεγάλη. Συμβούλευσε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι επισκέψεις στα σπίτια των κατοίκων, καθώς αυτό καθίσταται επικίνδυνο.
Το ανώτερο που αναμένεται να φτάσουν οι μετασεισμοί είναι τα 6 ρίχτερ, ενώ οι έντονες κατακόρυφες επιταχύνσεις του κυρίως σεισμού, τον έκαναν να φαντάζει τόσο δυνατός και προξένησαν όλες τις σοβαρές καταστροφές.
Δείτε το βίντεο (το στιγμιότυπο μετά το 01:45):
- Στα 920 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός: Τι μένει τελικά στην τσέπη μετά την ακρίβεια;
- Συναγερμός στο Καραμανδάνειο: Βρέφος 10 μηνών με κατάγματα και εγκαύματα – Εξετάζεται υπόθεση κακοποίησης
- Άστρα και προβλέψεις: Μην αφήσετε το άγχος να σας νικήσει – Τι λένε ΤΑ ΝΕΑ για την τύχη και τις παγίδες της ημέρας






