Λίγες ώρες αφότου είπε το τελευταίο «αντίο» στην αδερφή του, ο αδερφός της αδικοχαμένης Ντόρας, ξέσπασε για την δολοφονία της αδερφής του, από τον πρώην σύντροφό της, στη Ρόδο.

«Όταν συγκατοίκησε μαζί του τότε άρχισε να βλέπει… Ο ψυχοπαθής δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδερφή μου. Προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδερφής μου. Η αδερφή μου όμως δεν ήταν ούτε κανένα κοριτσάκι αγαθό. Η αδερφή μου ήταν τι να σας πω… ήταν αρσενικό σε πολλά θέματα. Ήταν αντράκι η Ντόρα» τονίζει ο αδερφός της αδικοχαμένης γυναίκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ποιος κάνει τέτοια πράγματα; Πόσο δειλός μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια πράγματα; Αυτός είχε έρθει εδώ με σκοπό να κάνει τους γονείς μου να πείσουν τη Ντόρα να γυρίσει στο σπίτι που μένανε, λέγοντάς τους πως το σπίτι της Ντόρας ήταν εκεί μαζί του και όχι εδώ. Ο πατέρας μου ήταν αυτονόητο να της πει «κοίταξε φίλε, το σπίτι της Ντόρας είναι εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά της, και μπορεί να έρθει όποια στιγμή θέλει» συμπληρώνει.

«Ρε βλάκα, ρε κάθαρμα…»

«Εκεί καταλάβαμε πια ότι το παιδί κάτι υπάρχει. Εκείνο το βράδυ, ρε βλ@κ@, αντί να θες να την κάνεις να γυρίσει κάνοντας καλές πράξεις, μπήκε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδερφή μου στο Google. Φωτογραφίες και βίντεο με τον παππού μου. Που η αδερφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου» τονίζει.

«Αν το γνώριζα, την αδερφή μου θα την έπαιρνα μαζί μου στη δουλειά. Θα την έπαιρνα μαζί μου. Δεν θα την άφηνα να βγει ούτε έξω από το σπίτι μόνη της. Η αδερφούλα μου ήθελε απλά να χωρίσουν. Δεν ήθελε να χάσει την ιδιοκτησία του, όπως καταλαβαίνετε. Και δεν αυτοκτόνησε… Τέτοιοι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν από τύψεις» είπε και ξέσπασε λέγοντας:

«Λέω ρε κάθαρμα έχεις τόσες ώρες να πεις τι πάω να κάνω;’ Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήταν, με όπλο που σε περίπτωση που του πει όχι να την εκτελέσει» καταλήγει.

Δείτε όσα είπε