O ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Καρίμ Ανσαριφάντ μέσω των social media στοχοποιεί τους Φωτιά και Σκουλά (VAR), τους διαιτητές του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ, στους οποίους καταλογίζει ότι αδίκησαν σκοπίμως την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Ιρανός αναδημοσιεύει στο ίνσταγκραμ οπαδική σελίδα που αναφέρει: «Το επιθετικό φάουλ του παίκτη του ΟΦΗ πάνω στον Βράνιες πριν το γκολ.

Στο VAR έκαναν τα στραβά μάτια» και μάλιστα ο ίδιος ο Ανσαριφάντ προσθέτει: «Λοιπόν ακόμα και με VAR δεν μπορείτε να δείτε ή δεν θέλετε να το δείτε;»…

Η στοχοποίηση των διαιτητών είναι σαφέστατη όπως και η υποκίνηση σε βία αφού με αυτά που γράφει ο επιθετικός της ΑΕΚ οι διαιτητές του αγώνα Φωτιάς και Σκουλάς γίνονται έρμαια στον κάθε ανεγκέφαλο οπαδό που θα βρεθεί στο δρόμο τους!

Πέρα όμως απο το ποινικό σκέλος και τις ευθύνες που προκύπτουν για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει και ξεκάθαρο θέμα δυσμενών κρίσεων για τις οποίες πρεπει να διωχθεί ο Ανσαριφάντ απο τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Βέβαια τώρα που οι φάκελοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία περνούν απο το κόσκινο του… Γιάννη Παπαδόπουλου και του Ιάκωβου Φιλιππούση, δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη δημοσίευση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ φτάσει στο γραφείο του κυρίου Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, του Εισαγγελέα Πρωτοδικών που είναι και ο αρμόδιος Τακτικός Υπεύθυνος Ασκήσεως Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

Η έστω στο γραφείο του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Νικολάου Μαργαρίτη. Πολύ αμφιβάλλουμε ότι θα βρεί το δρόμο της αυτή η δημοσίευση αλλά και ότι θα τιμωρηθεί ο Ανσαριφάντ όπως θα έπρεπε σε μια χώρα με σοβαρή Ομοσπονδία και ισονομία για όλους.