Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Η υπόθεση, παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες ο καθ’ ομολογίαν δράστης βρίσκεται στη φυλακή, φαίνεται να μην έχει κλείσει, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες με αμείωτο ρυθμό.

Μάλιστα, οι αρχές στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν αν υπάρχει συνεργός ή όχι στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν έχουν επικεντρωθεί σε δύο βασικούς μάρτυρες.

Νέα πρόσωπα «κλειδιά»

Πρόκειται για τη μια γειτόνισσα και φίλη της 20χρονης, καθώς και τη φίλη της άτυχης κοπέλας, με την οποία είχε μάλιστα γευματίσει λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο διάστημα η γειτόνισσα, το σπίτι της οποίας είναι μεσοτοιχία με το σπίτι που έμενε η Καρολάιν με τον συζυγοκτόνο πήγε στον 12ο τακτικό ανακριτή και κατέθεσε για τρίτη φορά.

Μεταξύ των όσων ανέφερε είναι ότι άκουγε τσακωμούς μεταξύ του ζεύγους, αλλά την ημέρα της δολοφονίας δεν είχε ακούσει το παραμικρό, καθώς κοιμήθηκε στη 01:30 το βράδυ.

Σε κατάσταση σοκ ο νέος ενοικιαστής της μεζονέτας των Γλυκών Νερών

Την ίδια στιγμή, η μεζονέτα μέσα στην οποία γράφτηκε η φρικιαστική ιστορία που συγκλόνισε την Ελλάδα, απέκτησε νέο ένοικο.

Όπως είναι λογικό, δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας την στυγερή δολοφονία.

Ωστόσο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν από έναν μήνα, στα μέσα Αυγούστου, φέρεται να έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι. Αυτό το επιβεβαιώνουν και γείτονες που είδαν συνεργεία να βγάζουν τα πράγματα έξω και να τα μεταφέρουν, αρχικά, στο υπόγειο πάρκινγκ.

Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες, όταν αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν αλλά ούτε για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας.

Ο νέος ένοικος εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από τη στιγμή που έμαθε για τη γυναικοκτονία, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδια.