Αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα με συνομιλίες της 36χρονης Έφης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας, για πρώτη φορά, το MEGA.

Η καθ’ ομολογίαν δράστις, αναζητά σε… χαρτορίχτρες το μέλλον της, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο που την ενδιέφερε εκείνο το διάστημα, με επιμονή, όπως θα ακούσετε, στο εάν εκείνος την απατά με μια… ξανθιά ή όχι.

«Περνάς καλά, με μελαχρινό, έχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. Έχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την πέφτει. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα πει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν.»

Δεν είναι μία φορά που η Έφη απευθύνεται στη συγκεκριμένη γυναίκα που της ρίχνει τα χαρτιά, αλλά δείχνει να επικοινωνούν πολύ συχνά και μάλιστα, έχουν αναπτύξει και μια ιδιαίτερη οικειότητα. Το θέμα πάντα το ίδιο… ο μελαχρινός και η ξανθιά που του έχει γίνει «στενός κορσές»…

«Ένα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον.»

Όσο η χαρτορίχτρα συνεχίζει να της μιλά για την ξανθιά, η Έφη δείχνει να δυσανασχετεί έντονα… ώσπου τελικά, δεν κρατιέται και ξεσπά.

«Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. Μωρή… Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόσην ώρα εδώ. Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη αυτόν. Και λες αυτός κάτι γίνεται με αυτήν. Και αυτός καταλαβαίνει ότι την πέφτει. Αρχίζει και καταλαβαίνει ότι αυτή την πάει αλλού τη δουλειά, τη θέλει αλλού. Δεν κάνει τίποτα, απολύτως. Ε, άμα σου λέω τώρα. Η πατσαβούρα την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε και άργησε να μπει.»

Σε όλες της τις επαφές με γυναίκες που λένε τα χαρτιά, η μοναδική έννοια της Έφης είναι η πορεία των ερωτικών της… Τις ακούει προσεκτικά, δείχνει να πιστεύει απόλυτα τη κάθε τους λέξη, αλλά και να επεξεργάζεται στο μυαλό της όλα όσα της λένε ότι το μέλλον της επιφυλάσσει…

«Λοιπόν, αυτός είναι πια… τρώγεται για σένα κυρία μου. Ο Γιώργος λοιπόν ενώ έχει ήδη σχέση μαζί σου, έχει στεναχώρια για τη δουλειά, θα σε ζηλέψει με μελαχρινό, θα νομίζει ότι κάνεις κρεβάτι με το μελαχρινό. Τρώγεται και παρακολουθεί τι κάνεις. Κατάλαβες τι δείχνει αυτό; Πάλι δίπλα σου, όλο του το είναι και στις σκέψεις του όταν μπαίνει σπίτι του είναι για σένα».

Αν και μελλοντολόγοι, δεν είδαν ποτέ τη φρικτή πράξη που θα έκανε η Έφη και ότι τελικά, θα κατέληγε στη φυλακή.