Μετά την ομολογία της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στους αστυνομικούς, στο φως της δημοσιότητας έρχεται η απολογία του στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αφού ζητά συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσε, αναγνωρίζει κι ο ίδιος πως αυτό δεν έχει καμιά αξία πια. «Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται» αναφέρει χαρακτηριστικά και κάνει λόγο για επιθετική συμπεριφορά της Καρολάιν, περιγράφοντας καρέ – καρέ τη δολοφονία.

«Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται» ισχυρίζεται.

Δείτε αναλυτικά την απολογία

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. «Όχι, μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω» και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει.

» Τιναζόταν, το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την σκούνταγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί.

» Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά, το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».