Όσο περνάνε οι ώρες και ο 32χρονος πιλότος συνεχίζει την κατάθεσή του, οι σκέψεις όλων είναι στους γονείς της 20χρονης Καρολάιν, που σήμερα τίμησαν τη μνήμη της με μνημόσυνο στην Αλόννησο.

Ο σύζυγος της 20χρονης ζήτησε να βρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του, κάτι που οι αστυνομικοί σεβάστηκαν.

Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της Καρολάιν.

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της 20χρονης κοπέλας, να έχει τον πιο δραματικό ρόλο. Σαράντα μέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλονίζει.

Τώρα με κομμένη την ανάσα η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης, παρακολουθούν τις ραγδαίες εξελίξεις. Το να μπει κάποιος στη θέση αυτών των ανθρώπων είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η αγωνία για να βγει στο φως η αλήθεια για όσα συνέβησαν στο παιδί τους έρχεται σε σύγκρουση με μία αλήθεια που μπορεί να είναι τραγική για τους ίδιους και το εγγόνι τους.

Οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος, είπε στη μητέρα της συζύγου του ότι χρειάζεται να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο.

Το σοκ της οικογένειας είναι μεγάλο, καθώς δεν περίμενε μια παρόμοια εξέλιξη.

Η μεταφορά του στην Αθήνα

Οι αστυνομικοί κατέβηκαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει ώστε να δώσει νέα κατάθεση για το στυγερό έγκλημα. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ όπου δίνει πολύωρη κατάθεση, κληθείς να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πιλότος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της είπε ότι θα πάει στην αστυνομία για να δώσει κατάθεση. Η ίδια βρίσκεται μαζί με το βρέφος στο σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή, καθώς δεν είχαν μεταβεί στην Αλόννησο για το μνημόσυνο.