Προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για την «ψυχολόγο» της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο νεογέννητο παιδί της.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθεί, βάσει και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου – μαίας το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Στην κατάθεση της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής που κλήθηκε ύστερα από την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής, η Ε.Μ. έκανε λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου.

Η Ε.Μ. έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα.

Δεν είναι ψυχολόγος, αλλά…

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η ίδια είπε πως έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας και πως μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι.

Η ίδια πρόσθεσε πως μετά την δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη την στιγμή και μετά είχε μόνο μια επικοινωνία μαζί του.