Χθες βράδυ, ο «Ντάφυ» αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, μετά από 11 (!) φορές κατά τις οποίες ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.
Έχοντας ήδη συμπληρώσει έξι μήνες στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει πλέον στην οικογένειά του.
Όσον αφορά στη χθεσινή ψηφοφορία, μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών ψήφισε τον αγαπημένο του παίκτη, με τη μάχη να είναι σώμα με σώμα.
Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Αλέξη Μίχα, ο αριθμός των ανθρώπων που ψήφισαν φτάνει τις 100.000.
Έτσι, η είσπραξη αγγίζει το ποσό των 200.000 ευρώ, χρήματα που θα μοιραστούν οι πάροχοι, η Acun Media και ο ΣΚΑΪ.
Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να είναι τελικά εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου, ωστόσο η διαφορά από τους συμπαίκτες του ήταν μικρή.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ξεχάστε το «κινηθείτε περισσότερο»: Η απλή συνήθεια που νικά την κούραση στο γραφείο χωρίς να χάνετε χρόνο
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επέστρεψαν από το 0-2 και με λυτρωτή τον Τίλεμανς προκρίθηκαν στους «16»
- Μουντιάλ 2026: Ο Χάρι Στάιλς πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Αγγλίας πριν τη συναυλία του στο Λονδίνο (vid)







