Σε ρυθμούς Eurovision κινείται η Ευρώπη σήμερα. Στις 22:00 στο Ρότερνταμ οι 26 χώρες θα ριχτούν στη «μάχη» του τελικού με φόντο την πρώτη θέση. Για την Ελλάδα η Στεφανία Λυμπερακάκη θα τραγουδήσει «Last Dance» και για την Κύπρο η Έλενα Τσαγκρινού «El Diablo».

Oι δύο τραγουδίστριες εντυπωσίασαν στην πρώτη γενική πρόβα που έγινε για τον τελικό, ωστόσο οι αποδόσεις για τη νίκη τους στον διαγωνισμό δεν είναι οι αναμενόμενες. Τα στοιχήματα θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού στην 12η θέση και τη Στεφανία Λυμπερακάκη στην 16η. Θυμίζουμε ότι η Κύπρος θα εμφανιστεί πρώτη και η Ελλάδα 10η.

Μιλώντας σήμερα αποκλειστικά στο «MEGA Star» λίγες ώρες πριν το σόου η Στεφανία αποκάλυψε ποιο είναι το γούρι της αλλά και τι θα ήθελε να κάνει μετά τον διαγωνισμό. «Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά έχω πολύ άγχος. Από 8χρονών ήθελα να πάω στην Eurovision. Έβλεπα τον Σάκη Ρουβά και ήθελα να πάω κι εγώ. Ακόμα δεν το πιστεύω, είναι όνειρο. Θέλω να κάνω τους Έλληνες περήφανους. Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τη σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες: