Η στιγμή της Ελλάδας ήταν η αποψινή στον B’ Ημιτελικό της Eurovision, με τη Στεφανία να αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, ανάμεσα σε 16 ακόμα διαγωνιζόμενους.

Η νεαρότερη τραγουδίστρια του φετινού διαγωνισμού με το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn αλλά και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, βγήκε στη σκηνή του Ahoy Arena και έλαμψε με την αστραφτερή μοβ ολόσωμη φόρμα της κάνοντας το κοινό να την αποθεώσει!

Φυσικά, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, η οποία περιελάμβανε προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον σε ζωντανή μετάδοση.

«Τα δικά μας τεχνικά εφέ χρειάζονται καθαρή ατμόσφαιρα, γι αυτό έχουν μπει ανεμιστήρες να καθαρίσουν τον αέρα που βρισκόμαστε. Αν υπάρχουν καπνοί εμποδίζουν τη σωστή απόδοση του δικού μας εφέ» εξήγησε η Μαρία Κοζάκου, πριν την έναρξη της ελληνικής εμφάνισης.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας: