Τέσσερις μήνες μετά την αυθόρμητη αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!», που άνοιξε τον ασκό του #MeToo στο ελληνικό θέατρο, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ακολούθησε της δημόσιας εξομολόγησής της.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινού» και δήλωσε σχετικά:

«Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες της αγαπητής ηθοποιού, ο Γιώργος Κιμούλης της ασκούσε λεκτική και ψυχολογική βία σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ενώ την είχε βρίσει και την είχε κλωτσήσει.

Η Ζέτα Δούκα είπε για την περίοδο που ακολούθησε μετά την εξομολόγησή της:

«Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντίπερα όχθη, να μη φοβούνται τα θύματα αλλά αυτοί που έχουν διαπράξει τις πράξεις που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη, στενοχωριέμαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι χρειάζεται μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας…

»Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Συναισθηματικά, με εξουθένωσε, γι’ αυτό και πέρασα και κορονοϊό. Πέρασα κορονοϊό πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα. Με ρωτούσε η κόρη μου «τι είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια» και λέω «αγάπη μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους».

«Μετά από αυτά που έγιναν, ο Γιώργος Κιμούλης επικοινώνησε μαζί σου;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Ζέτα Δούκα απάντησε:

«Όχι. Δεν περίμενα να επικοινωνήσει. Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη που μπορείς να καταλάβεις ότι βγαίνει από ειλικρινή μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: