Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία Απριλίου, η οποία με βάση τις συναλλαγές που έκαναν τον Μάρτιο, 1.000 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ.

Έπαθλο

Η πίστωση του ποσού γίνεται χωρίς τόκους, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού.

Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου.

Eάν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων – Πληρωμών».

Να σημειωθεί ότι ο νόμος καλύπτει ακόμη και αυτούς που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις επειδή φοβούνται για παράδειγμα την διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών μπορεί να αποποιηθεί το έπαθλο που κέρδισε σε συγκεκριμένη κλήρωση εντός τριών μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στην ΑΑΔΕ.

Για να δείτε αν κερδίσατε μπαίνετε στην ΑΑΔΕ. Επιλέγετε «Είσοδος στην εφαρμογή» και βάζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό στο TAXISnet.

Στο πεδίο Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί πατάτε «Εκτύπωση», ανοίγει ένα νέο παράθυρο και θα δείτε αν κερδίσατε.

Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε