Ο Λέον Γκορέτσκα θα μείνει στο γερμανικό πρωτάθλημα και στην Μπάγερν Μονάχου για αρκετά χρόνια ακόμη, καθώς είναι βασική επιλογή του Χάνσι Φλικ για τη μεσαία γραμμή των Βαυαρών.
Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Bild», η Μπαρτσελόνα προσέγγισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης για τον 26χρονο Γερμανό διεθνή μέσο, αλλά η ομάδα του Μονάχου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022.
Ο Γκορέτσκα συμφώνησε με την πρόταση της διοίκησης και το επόμενο διάστημα θα βάλει την υπογραφή του στα νέα συμβόλαια. «Ο Λέον δεν πρόκειται να φύγει. Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο» τόνισε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Χασάν Σαλιχάμιζιτς.
- Στο κατώφλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου: Όλοι εναντίον όλων μετά το σύνθημα επίθεσης κατά του Ιράν
- Το Ιράν απειλεί όλες τις αμερικανικές βάσεις που βρίσκονται στην εμβέλειά του – Η Σούδα στο στόχαστρο;
- Εκρήξεις σε Κουβέιτ, Αμπού Ντάμπι και Ντόχα – Η βάση του ναυτικού των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν στόχος ιρανικών πυραύλων

