Ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού και νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ πριν από μερικές μέρες, η 27χρονη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής MasterChef καθώς  δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πιάτο για το οποίο κρίνονταν οι διαγωνιζόμενοι.

Η ίδια συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα, όταν άκουσε τα επαινετικά σχόλια που της έκαναν οι κριτές του MasterChef. «Για μας είσαι μια καταπληκτική μαγείρισσα κι ένας καταπληκτικός άνθρωπος» τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο… που ή το έχειw ή δεν το έχεις. Δε μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο. Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω. Θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου. Το αξίζεις», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις 5 σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Στο πλευρό της Μαργαρίτας βρίσκεται ο σύντροφός της, ο οποίος νιώθει περήφανος για την πορεία της και καμαρώνει για εκείνη.

Ο pastry chef Χρήστος Καλομοίρης, με τον οποίο είναι ζευγάρι, περίπου δύο χρόνια, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

«Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι» έγραψε ο σύντροφός της παίκτριας από την Καλλονή της Λέσβου.