Ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής (9/4) στο MasterChef, από το οποίο φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι ανατροπές.

Οι τρεις κριτές  Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αξιολόγησαν τα πιάτα της ομαδικής δοκιμασίας και να ανακοίνωσαν στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας τα αποτελέσματα.

Οι παίκτες έπρεπε να βρουν τους πιο κατάλληλους συνδυασμούς υλικών, ώστε τα πιάτα τους να συνδυάζονται αρμονικά με τις σαμπάνιες που δοκίμασαν οι αρχηγοί.

Αρχηγοί των δύο ομάδων ήταν η Μαργαρίτα και η Λία.

Νικήτρια ομάδα, λοιπόν, ήταν η κόκκινη με 192 βαθμούς. Κι ενώ όλοι περίμεναν πως η μπλε ομάδα θα ερχόταν αντιμέτωπη με μία ασυλία ή με την υπόδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, τελικά… έγινε η ανατροπή.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στην μπλε ομάδα πως θα υπάρξει δοκιμασία ασυλίας με τους παίκτες να φτιάχνουν το πιάτο που υπήρχε μέσα στην ασημί καμπάνα.

Για να δοθεί, λοιπόν, σε έναν η λευκή ποδιά της ασυλίας, οι μπλε διαγωνιζόμενοι έπρεπε μέσα σε είκοσι λεπτά να φτιάξουν Scotch egg με ρευστό κρόκο.

Μόνο που η παρέμβαση της Μαργαρίτας άλλαξε τα πάντα.

Συγκεκριμένα  δήλωσε στους κριτές πως δεν θέλει να συμμετάσχει στη δοκιμασία ασυλίας και πως θέλει να είναι εξ αρχής υποψήφια προς αποχώρηση εξαιτίας της όχι και τόσο καλής επίδοσής της στην προηγούμενη δοκιμασία.

Κι ενώ κριτές και διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να τη μεταπείσουν να αλλάξει γνώμη, η Μαργαρίτα επέμεινε και έμεινε εκτός δοκιμασίας ασυλίας. Ποιος ήταν, εν τέλει, ο νικητής και αυτός που πήρε τη λευκή ποδιά ασυλίας;

Ο Στέφανος.

Και αυτό, όπως φάνηκε, δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες του Twitter. Τι έγινε; Όχι απλά έγιναν έξαλλοι, αλλά… τον δίκασαν.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα»