Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί: Η trap, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φαινόμενα των τελευταίων ετών, έχει παρασύρει για τα καλά στο «wave» της και την Ελλάδα – σε βαθμό που να έχει μετατραπεί πλέον στο μακράν δημοφιλέστερο μουσικό είδος στο YouTube και το Spotify, νικώντας δια παντός τον μύθο που θέλει το κοινό της να απαρτίζεται αποκλειστικά από εφήβους.

Εξάλλου, οι διαφορές στο στυλ και τον στίχο ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματά της είναι τόσο μεγάλες, ώστε οι περισσότεροι θα μπορούσαν να βρουν έναν τράπερ που να τους εκφράζει.

Και τώρα, ένα νέο exclusive live event υπόσχεται ότι τα «κότερα και τα ελικόπτερα» του Madclip μπορούν να χωρέσουν στο ίδιο stage με τον «δρομίσιο νέο αέρα» του Vlospa, «όλα τα chains» του Light και τη Ferrari του Snik.

Την παρουσίαση των online events έχουν αναλάβει οι δύο από τους μεγαλύτερους σταρ του ελληνικού YouTube, ο Αλέξανδρος Κοψιαλης και ο Dr.Χταποδιας.

Με υψηλής ποιότητας ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό και κινηματογράφηση από κάμερες υψηλής ποιότητας σε ανάλυση Full HD, τα live των ράπερ που βρίσκονται μονίμως στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube θα είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε ζήσει τελευταία σε πραγματική συναυλία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από smart-TV, κινητά, tablet και υπολογιστές.

Τα live που θα πραγματοποιηθούν στο VOX Stage, στις 10, 17 & 24 Απριλίου θα είναι στ’ αλήθεια ιστορικά, αφού θα καταφέρουν να ενώσουν μια μέχρι σήμερα διασπασμένη σκηνή.

Συγκεκριμένα, στο VOX Stage θα δούμε τα live των Light, Snik, Mad Clip, FY, Hawk, Strat, Mente Fuerte, Saske, Vlospa, Moose, Lil Barty, Sigma, Billy Sio, Trannos, Skam, Fly lo, Bossikan, Lil Pop, Richi, Mef, MG, Slogan, GameBoy, YT.

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει – και δεν είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσει και πολύ, αφού και τα τρία live αναμένεται να γίνουν sold-out.

Αναλυτικά το Line-Up του TRAPSTARZ 2021:

Σάββατο 10/4 στις 21.00:

Light / Mad Clip / Hawk / Strat /  Vlospa / Moose

Σάββατο 17/4 στις 21.00:

Mente Fuerte / Billy Sio / FY / Saske / Sigma / Lil Barty / Fly Lo / Bossikan / Richi / Lil Pop / Trannos / Skam

Σάββατο 24/4 στις 21.00:

Snik / MG / Slogan / Mef / Phen / Gameboy Melody / YT

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σας, απολαμβάνοντας Βίκος Cola Zero, την πρώτη ελληνική cola με μοναδική γεύση και zero ζάχαρη.

INFO:

ONLINE STREAMING – TRAPSTARZ  Raw & Uncut

Ημερομηνίες: Σάββατο 10/4 – Σάββατο 17/4 – Σάββατο 24/4

Ώρα έναρξης: 21.00

Διάρκεια συναυλίας  ανα ημέρα :  περίπου τρεις (3) ώρες

Διάρκεια stream on demand: 24 ώρες

Online Προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/trapstarz-an-exclusive-online-event/

Τιμή εισιτήριου: 10€ ανά event / 25€ Early Bird 3 events Package

Παραγωγή:  MK Group of companies  / Ηλίας Μαροσούλης –  Άγγελος Κοταρίδης

σε συνεργασία με την Capital Music / Light – Μινως Χριστοδουλακης