Εφιαλτική ήταν η χθεσινή μέρα για τα «συνεταιράκια» της ΕΠΟ.

Η ΑΕΚ διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 5-1 και ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με 3-0.

Ταπεινωτικές ήττες για τους δύο Δικεφάλους, με τους οπαδούς τους να βρίσκονται στα… κάγκελα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ξεσπάει στα social media της Ένωσης, όπως επίσης και ο κόσμος του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, που έχει παρατήσει την ομάδα.

«Μελισσανίδη έχεις τελειώσει από την ΑΕΚ, σήκω φύγε μας έχεις κάνει ρόμπα» ήταν ένα από τα σχόλια που έγιναν στη σελίδα της Ενωσης στο Facebook και αποτυπώνει πλήρως την οργή που νιώθουν οι οπαδοί των Κιτρινόμαυρων για το χάλι που είχε η ομάδα τους στο αποψινό παιχνίδι.

«Μας παράτησες και εξαφανίστηκες…» έγραψαν από την πλευρά τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook, με τους Ασπρόμαυρους να κράζουν άγρια τον Ιβάν Σαββίδη, που… αγνοείται το τελευταίο διάστημα και έχει αφήσει την ομάδα του να διασύρεται.

Οι τραγικές εμφανίσεις και οι συνεχόμενες «σφαλιάρες» έχουν εξοργίσει τους οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι κάθε εβδομάδα κατακλύζουν τα social media και εκφράζουν την οργή τους, με τους περισσότερους να «κράζουν» τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Τα «συνεταιράκια» τα έβαλαν με τον Ολυμπιακό, αλλά για μια ακόμα χρονιά καταποντίστηκαν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα στα μάτια των οπαδών τους.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν πλάκα στους δύο Δικεφάλους και οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Όσο ασχολούνταν με τις εκλογές της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχιζε να επενδύει στην ομάδα του.

Στο πραγματικό ποδόσφαιρο, με στόχο τη βελτίωση της ομάδας του.

Συνέχισε να φέρνει παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος, με τον αγωνιστικό χώρο να τον δικαιώνει απόλυτα και να εκθέτει στα μάτια των ελλήνων φιλάθλων τον Τίγρη και το «συνεταιράκι» του.

Το γήπεδο και η βαθμολογία αποτυπώνουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο τη διαφορά των τριών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με 73 πόντους και βρίσκεται στο +23 από τον ΠΑΟΚ και στο +25 από την ΑΕΚ, με τους δύο Δικεφάλους να παλεύουν για μια θέση στην Ευρώπη.

Οι μάχες που ακολουθούν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα είναι «αίμα και άμμος».

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για μια θέση στο μεγάλο τελικό και την προοπτική της Ευρώπης.

Αγωνιστικό στριπτίζ για τους δύο Δικεφάλους, που ξεκίνησαν μια ακόμα χρονιά ως πρωταγωνιστές, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι ίδιοι, αλλά στο τέλος κατέληξαν και πάλι να είναι κομπάρσοι.

Το πραγματικό ποδόσφαιρο νίκησε. Τα «συνεταιράκια» εκτέθηκαν.