Η βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας 94 ετών έχει αναγάγει τις εμφανίσεις της σε… επιστήμη.

Αν την παρατηρήσεις, δεν υπάρχει εμφάνιση που δεν χαρακτηρίζεται από φωτεινότητα. Οι μονοχρωματικές, φωτεινές επιλογές στο ντύσιμό της έχουν από καιρό χαρακτηριστεί μοναδικές.

Στα τέλη Μαρτίου η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε  την πρώτη εξόρμησή της εκτός του Κάστρου του Ουίνδσορ, μετά τον εμβολιασμό της κατά της covid-19 και συναντήθηκε με πιλότους, τους οποίους ρώτησε εάν «καταδιώκουν τους Ρώσους».

Όπως, πάντα, η βασίλισσα δεν έκανε μια τυχαία στιλιστική επιλογή για αυτή την εμφάνιση επιλέγοντας ένα λαχανί τουίντ παλτό με ασορτί καπέλο.

Η απόχρωση του παλτό της Βασίλισσας είναι σαφώς ένα από τα αγαπημένα χρώματα της Αυτού Μεγαλειότητας, ενώ το πράσινο είναι το τέλειο χρώμα για την άνοιξη.

Το πράσινο λέγεται επίσης ότι αντιπροσωπεύει την ηρεμία, την καλή τύχη και την υγεία – και μετά από όσα έχει περάσει τους τελευταίους μήνες η βασιλική οικογένεια, φαίνεται να είναι μια κατάλληλη επιλογή.

Το συγκεκριμένο χρώμα φαίνεται επίσης να είναι μια επιλογή που έχει κάνει η βασίλισσα σε μερικές από τις πιο σημαντικές περιστάσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια της βασιλείας της.

Η τελευταία φορά που την είδαμε να φοράει πράσινο ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν η ίδια απευθυνόταν στους βρετανούς με διάγγελμα δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την πανδημία που τότε βρισκόταν στην αρχή της.

Τότε η 94χρονη ζήτησε από τους πολίτες να επιδείξουν αποφασιστικότητα σε ό,τι αφορά τα μέτρα περιορισμού και απομόνωσης, επικαλούμενη μάλιστα το πνεύμα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.