Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός «Ντάνος» του Survivor μίλησε στην κάμερα του Happy Day στα γυρίσματα της διαδικτυακής συναυλίας που διοργάνωσε το Σωματείο «Φύλακας άγγελος» που έχει ιδρύσει ο ίδιος με σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί κακοποίηση.

Ο νικητής του πρώτου Survivor θυμήθηκε το δικό τους πάρτι ένωσης στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε πως βίωσε ο ίδιος αυτή την εμπειρία.

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη εκείνη η μέρα γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από 3.5 μήνες, και το να αισθάνεσαι καθαρός.

Έπρεπε να φάμε ότι είχαμε μπροστά μας αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε. Το κακό με εμάς ήταν φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά, όχι ότι θα άλλαζε κάτι.

Ήταν μια ημέρα χαλάρωσης γιατί είχαμε την πίεσή μας και βοήθησε. Το τραγούδι που είπα προσπαθώ να το ξεχάσω αλλά δυστυχώς το θυμάμαι και είναι και αναρτημένο.

Το φετινό Survivor το είδα λίγο στην αρχή γιατί είχαμε συζητήσει να το παρουσιάσω. Είναι διαφορετικό και προβάλλεται πολύ περισσότερο το ριάλιτι.

Δε νομίζω ότι θα παρουσιάσω το Survivor ποτέ γιατί και ο Γιώργος τα πάει πολύ καλά. Συζητάω κάτι τηλεοπτικό από τον Σεπτέμβρη και έπειτα. Δεν είναι με την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου, πρόκειται για μια νέα συνεργασία αλλά θα τα πούμε όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο».