Μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, τιμώντας την επέτειο της 25ηε Μαρτίου.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία από κάποια σχολική γιορτή στην οποία ήταν ντυμένος τσολιαδάκι, στην οποία φαίνεται να απαγγέλει ένα ποίημα.

Στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται και στην πρωτοβουλία του Σωκράτη Αλαφούζου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία συμμετείχαν γνωστοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, απαγγέλοντας στίχους από αρχαίες τραγωδίες.

«60 χρόνια πριν …Ψηλά την σημαία …Ψηλά την καρδιά…Έτσι βρωντοφώναζα τότε στις σχολικές γιορτές… Σήμερα γιορτάσαμε μέσω διαδικτύου τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση απαγγέλλοντας στίχους από αρχαίες τραγωδίες καλλιτέχνες από πολλές χώρες του κόσμου με την πρωτοβουλία του www.theatronofamerikas και του φίλου μας Socrates Alafouzos» γράφει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

60 χρόνια πριν …Ψηλά την σημαία …Ψηλά την καρδιά…Έτσι βρωντοφωναζα τότε στις σχολικές γιορτές… Σήμερα γιορτάσαμε…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021