Μετά από δύο εβδομάδες στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας, οι συμμετέχοντες, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο stage του House of Fame.

Η Ελένη Φουρέιρα υποδέχθηκε στο πλατό του μουσικού σόου τους 17 μαθητές της μουσικής ακαδημίας, οι οποίοι για πρώτη φορά τραγούδησαν μπροστά σε κριτική επιτροπή και στο τηλεοπτικό κοινό.

Από τη θέση των κριτών η Καίτη Γαρμπή, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος άκουσαν τις φωνητικές δυνατότητες των διαγωνιζόμενων του «House Of Fame» και διάλεξαν τους τρεις αδύναμους.

Αυτοί ήταν η Έλενα Ροϊνού, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Άλεξ Μαντή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα είχε ψηφιστεί νωρίτερα από τους συμαπίκτες και έτσι της αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από την συνολική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει μια εβδομάδα στη διάθεσή του προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου από το «House Of Fame».

Κάθε Παρασκευή βράδυ σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές θα δίνουν το δικό τους σχόλιο στις εμφανίσεις που θα παρακολουθούν.

Η κριτική επιτροπή όμως θα είναι εκείνη που θα κάνει την τελική αξιολόγηση.

Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που θα έχει ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: