Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης αποχαιρέτησε το 2020 με ένα Grand Finale για «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου. Μια αξέχαστη μουσική βραδιά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές στα μουσικά μονοπάτια του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή.

Το Grand Finale για το 2020 της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» μεταδόθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στις 19/12/2020, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης!

Η live εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη ηχογραφήθηκε για την δημιουργία του MEGA LIVE ALBUM με τον Γιώργο Μαζωνάκη να πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά κυκλοφορώντας το πρώτα σε αποκλειστικότητα στο Spotify, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021!

Στο Σπίτι με το MEGA, παρακολουθούμε τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ρόλο αφηγητή, σε ένα οδοιπορικό ιδιαίτερης αισθητικής στην πόλη του, τον Πειραιά.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχεται τον Μιχάλη Stavento και μαζί εξηγούν τι σημαίνει «αγαπώ» και τιμά τον τόπο καταγωγής του -την Κρήτη- τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίνεται και υμνεί τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών!

Mία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη να ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του 30 χρόνια επιτυχίες.

Στην εκπομπή ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά το νέο του single «Τόσα Βράδια» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Κυρίτση.

Μιλώντας για το περιεχόμενο της ανεπανάληπτης μουσικής βραδιάς  στο «Σπίτι με το MEGA» ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δηλώσει:

«Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω». Επιστρέφω στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου, που την πάτησα για πρώτη φορά στα 16 μου, όταν υποδύθηκα το “Τζόρο” στην παράσταση “Το σακάκι που βελάζει” του Στάνισλαβ Στρατίεβ.

Σας καλώ και σας προσκαλώ να ενώσουμε τη φωνή με το “μέσα” μας. Θα τραγουδήσουμε και θα ρίξουμε 2-3 “πατιές” χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά».

Επίσης, με τον καλό μου φίλο και συνεργάτη, Μιχάλη Stavento θα εξηγήσουμε τι σημαίνει «αγαπώ». Τέλος, θα υποκλιθούμε στις Ευαίσθητες Χορδές του μπουζουκιού μαζί με δεκάδες μπουζούκια-μαθητές του «χρυσοδάκτυλου» του μπουζουκιού, του Θανάση Πολυκανδριώτη.

Το MEGA LIVE ALBUM αποτελεί ορόσημο για το ελληνικό τραγούδι, αφού περιλαμβάνει τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο εδώ και δεκαετίες αλλά και νέες, τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη.

Από το «Ανήκω σε μένα», το «Παιδί της νύχτας», το «Gucci φόρεμα», το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», το «Ζηλεύω», το «Καλώς σας βρήκα», το «Μου λείπεις», το «Τέρμα», μέχρι το «Διανυκτερεύω», το «Ένα θαύμα», το «Οινόπνευμα φτηνό», το «Ώρες μικρές», το «Τόσα βράδια»!

Το Grand Finale για το 2020 της εκπομπής “Σπίτι με το MEGA” και το MEGA LIVE ALBUM αποτελούν μία κατάθεση ψυχής με το Γιώργο Μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».