Σε μία σοκαριστική εξομολόγηση προχώρησε και η Μελίνα Κυριακοπούλου, η οποία αποκάλυψε την άσχημη εμπειρία που βίωσε από τον γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Η ίδια αποκαλύπτοντας στον Alpha τα όσα πέρασε, ξέσπασε σε κλάματα μην μπορώντας να μιλήσει: «H ανάρτηση αφορά την δική μου τοποθέτηση σχετικά με την καταγγελία στο Instagram κατά του γνωστού ηθοποιού από την Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά. Τις συγχαίρω, όπως κι όλους, για το θάρρος τους. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το ΣΕΗ, έχω προτείνει να υπάρχει ένα κώδικας δεοντολογίας για το πως πρέπει να γίνονται οι οντισιόν σε ανοιχτό χώρο, όχι παγίδες σε σπίτια, σε καφετέριες. Τα ξαναζώ όλα με όσα ακούω. Βγήκα να το πω γιατί δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα για να μιλήσω για την εμπειρία μου.

Του φώναξα ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί θα σπάσω τα τζάμια

Πρέπει να με είχε εντοπίσει και να με είχε παγιδεύσει. Είχα συμμετάσχει σε παράσταση κι ήταν παρών ο εν λόγω κύριος. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα το άτομο αυτό με κάλεσε να παραστώ σε άλλη ακρόαση για έργο που έκανε ο ίδιος. Πήγα με χαρά και τελείως ανυποψίαστη για ότι θα συνέβαινε. Ήμουν σε ένα κλειδωμένο θέατρο κι από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπήρχε άλλος ηθοποιός για ακρόαση ή τεχνικός. Ανησύχησα αλλά δεν το άκουσα το ένστικτό μου εκείνη την στιγμή που έλεγε σήκω φύγε. Κατάλαβε την αμηχανία μου κι ήταν ευγενικός στην αρχή. Έπειτα με οδήγησε μέσα κι αν χρειαστεί εγγράφως θα τα καταθέσω. Έκανε τα πράγματα που ταιριάζουν με όσα καταγγέλλονται. Το βίωσα μόνη μου μέχρι να ακούσω στο τρίτο έτος την εμπειρία της φίλης μου Αγγελικής Λάμπρη. Όλα λέγονται για το ίδιο πρόσωπο.

Έγινε το 1995 και την ώρα που έγινε το αποτρόπαιο γεγονός ένιωσα αδύναμη, εγκλωβισμένη, εξοργισμένη και βρήκα την δύναμη να βγω τρέχοντας. Του φώναξα ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί θα σπάσω τα τζάμια. Το θυμάμαι ακόμα, είναι πολύ τραυματική εμπειρία. Θέλω να το φωνάξω, κανένας με θέση ισχύος δεν έχει δικαίωμα να καταπατά την αδυναμία του άλλου και τα όνειρά σου. Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα».