Ετοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/1, 19:30), για την 20η αγωνιστική της Superleague, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη και πλέον μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, με τον Πορτογάλο να αφήνει εκτός τον Ραφίνια, ενώ αντιθέτως συμπεριέλαβε τον Ντρέγκερ.

Ο Τυνήσιος είχε μείνει εκτός από τα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, αλλά επιστρέφει στην αποστολή. Μάλιστα, το «κόψιμο» του Ραφίνια και η επιστροφή του Ντρέγκερ έρχονται λίγες ώρες μετά την άφιξη του Κένι Λαλά στην Αθήνα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός, μετά την προσθήκη του Γάλλου, θα έχει τέσσερα δεξιά μπακ, αφού εκτός από τους Ραφίνια και Ντρέγκερ υπάρχει και ο Ανδρούτσος. Λογικά κάποιος θα αποχωρήσεις. Είτε ο Ραφίνια που το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του. Είτε ο Ντρέγκερ (δανεισμός). Αυτή τη στιγμή ο μόνος βέβαιος για παραμονή μοιάζει να είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είχε χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.