Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00.

Η νέα σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής θα είναι φυσικά πολύ διαφορετική, κυρίως λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει η πανδημία του κοροναϊού.

Φαίνεται μάλιστα πως από το πρώτο επεισόδιο θα δούμε αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού μαγειρικής, καθώς ο κοροναϊός έχει αναγκάσει τους συντελεστές να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους.

Ένα μέρος των αλλαγών αυτών, αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και έχει να κάνει με τις οντισιόν και τις ομάδες στο σπίτι.

«Στις auditions δεν θα είναι ένας ένας, θα είναι τετράδες. Δεν θα έχουμε φέτος ομάδες. Θα έχουμε ομάδες στο πρώτο μέρος, αλλά όταν τα παιδιά μπουν στο σπίτι δεν θα έχουν κάποιον μέντορα, όπως στα προηγούμενα.

Δεν θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς! Όποιος πάρει στην audition τρία «ναι» μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Είναι κάτι σαν Golden Pass. Όποιος κατορθώσει να πάρει και τα τρία «ναι» από τους κριτές, δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία των bootcamps. Θα είναι σίγουρα μέσα στο MasterChef», είπε χαρακτηριστικά.