«Με την Ελένη μας συνδέει μια φιλιά ειλικρινής και δυνατή και μαζί της έχω περάσει πολλές και όμορφες στιγμές. ΌΤαν την γνώρισα το 2010 ήταν ένα πλάσμα μαγικό όπως είναι τώρα αλλά αυτό που κράτησα πέρα από την ευγένεια της ήταν πόσο δουλευταρού ήταν. Όταν έκανα το πρόγραμμά μου σταμάτησα στις πρόβες και της ζήτησα να κάνει κάτι στη μέση του προγράμματος. Βέβαια η Ελένη το έκανε δέκα φορές από ότι το φανταζόμουνα και από τότε η πορεία της είναι μεγάλη και θα είναι ακόμα πιο μεγάλη» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για την συναδέλφό της.

Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι μαζί σου. Η Νατάσα είναι ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα μου. Την θαύμαζα πολύ και όταν έπρεπε να δουλέψω μαζί της δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Είναι όχι μόνο μια υπέροχη τραγουδίστρια αλλά και από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Οι δύο ερμηνεύτριες ερμήνευσαν μαζί ένα κλασικό τραγούδι της Θεοδωρίδου κάνοντας το ένα πολύ ενδιαφέρον ντουέτο φυσικά με το ανάλογο χορευτικό.

Το «Να γράψεις λάθος» από το μακρινό 2000 και το πολύ ανεβαστικό «Καταζειτείται» από τις δύο τραγουδίστριες.