Απογοητευμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα (2-1) της Τότεναμ από τη Λίβερπουλ στο Anfield, που έφθασε με γκολ του Φιρμίνιο στο 90′.
Ο πορτογάλος προπονητής, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε τι είπε στον Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και πως του ξεκαθάρισε ότι η καλύτερη ομάδα (εννοούσε η Τότεναμ) ηττήθηκε στο παιχνίδι.
«Είπα στον Γιούργκεν ότι η καλύτερη ομάδα έχασε, αλλά δε συμφώνησε» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Ήμασταν τόσο κοντά στη νίκη. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν κακό αποτέλεσμα λόγω της απόδοσής μας. Έτσι μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθω αφού χάσαμε. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση και μια πολύ άδικη ήττα. Υπήρχαν φυσικά λάθη, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Η Λίβερπουλ δεν έμοιαζε στο γήπεδο να είναι μια ομάδα νικήτρια, πρωταθλήτρια Αγγλίας, Ευρώπης και κόσμου. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει» πρόσθεσε ο πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ.

- Στη φυλακή ο 58χρονος εκμισθωτής που επιτέθηκε στον 8χρονο γιο της ιδιοκτήτριας του ακινήτου στο Ηράκλειο
- «Τσουχτερή» κούρσα στην Αθήνα: Συνελήφθη οδηγός ταξί, ζήτησε το τετραπλάσιο αντίτιμο για το Αεροδρόμιο-Κέντρο
- Μουντιάλ 2026: Αστυνομικός «τραμπούκισε» τον Ιμπραχίμ Χασάν της Αιγύπτου, την ώρα που ο Τρεζεγκέ έβγαζε selfie (vid)







