Τα καλά νέα: ο Ολυμπιακός είναι, έστω διά της τεθλασμένης, στην επόμενη φάση του Europa League, ανεβάζει το ατομικό του ranking στην UEFA και έχει όλο το χρόνο μπροστά του να δει και να αποφασίσει τι θέλει από τη ζωή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κατάφερε με τον χειρότερο τρόπο να αποκομίσει το καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος μιας «διαβολοπεριόδου» για την ομάδα που ξεκίνησε πέρσι τον Ιούλιο και συνεχίστηκε μέχρι χθες το βράδυ χωρίς διακοπή, χωρίς την παραμικρή ανάσα.

Στο διάστημα αυτό (σε αντίθεση με τους εγχώριους ανταγωνιστές τους) οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν ούτε μια εβδομάδα ξεκούρασης, μπήκαν, βγήκαν και ξαναμπήκαν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις σε κορυφαίο επίπεδο (πρωτάθλημα, κύπελλο, προκριματικά UEFA Champions League) με τις ανάσες τους μετρημένες, με τις δυνάμεις τους σε υποχώρηση, επηρεασμένοι σημαντικά από την πανδημία και τραυματισμένοι βαρύτατα από την απουσία ξεκούρασης.

Οι οργανισμοί δεν πρόλαβαν να συνέλθουν, να ανακτήσουν δυνάμεις και στη συνέχεια να μπουν σε διαδικασία έντασης και πάλι, αλλά με επαρκές οξυγόνο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ